JE HEBT TALENT

Je hebt talent
foto_meldpunt

Onze cel scouting stelt alles in het werk om de talentvolle spelers uit de regio op te merken. Toch gebeurt het dat talent onopgemerkt blijft. Indien je denkt over voldoende talent te beschikken om op interprovinciaal niveau 3 te voetballen, wacht dan niet langer en vul het onderstaande formulier in.

Na ontvangst van je melding, volgen volgende mogelijke acties vanuit de jeugdopleiding van SC Eendracht Aalst:

  • Eén van onze scouts komt (onaangekondigd) kijken naar een training of wedstrijd van jouw team. Vermeld dus duidelijk in het invulformulier als je niet op leeftijd speelt.
  • Eén van onze opleiders volgt jou in een wedstrijd indien je in de komende periode tegen een jeugdteam van SC Eendracht Aalst uitkomt. Vermeld deze wedstrijd dan ook nog eens expliciet in de rubriek “opmerkingen”.
  • We nodigen je uit voor één van onze jaarlijkse Talentendagen
  • We nodigen je uit voor een kennismakingstraject binnen onze jeugdopleiding
  • We laten je weten dat we op het ogenblik van je aanmelding, (tijdelijk) niet op zoek zijn naar spelers binnen jouw leeftijdscategorie en nemen je gegevens op in onze database voor een eventuele uitnodiging in de toekomst

DURF” is en blijft het sleutelwoord binnen onze jeugdopleiding! Ga deze uitdaging aan en wie weet kan je ons overtuigen van je talent.

SPONSORS